Webdesign

Een website is voor veel potentiële klanten de eerste indruk die zij krijgen van een bedrijf. Jouw website moet daarom staan als een huis. Indruk maken. Gebruiksvriendelijk zijn. En enthousiasmeren.

Ben je op dit moment niet te spreken over je huidige website?
Of heb je nog geen website, omdat jij de eigenaar bent van een nieuwe onderneming?

Een website laten bouwen of restylen; bij reclamebureau De Creatievelingen zijn we er dol op. Wij pakken webdesign vakkundig aan en zorgen ervoor dat deze klaar is voor de toekomst.

Onze webdesign werkwijze

We staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan met het creëren van een nieuwe website. Maar, niet voordat we je eerst beter hebben leren kennen. Met een website wil je per slot van rekening het juiste gevoel op de bezoeker overbrengen en dus is het belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is. Waar jij voor staat. En wat je met jouw bedrijf wilt bereiken. Op basis van deze informatie laten we onze creatieve denktank draaien en maken een functioneel ontwerp. In het ontwerp houden we rekening met o.a. de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid in zoekmachines als Google.

Bij reclamebureau De Creatievelingen zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en online ontwikkelingen. Zo maken we jouw website gegarandeerd een succes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we samen brainstormen.

Webdesign Den Bosch, Reclamebureau Den Bosch, De Creatievelingen

Website Glasservice Noord – Den Bosch

De kosten

Wat kost dat nou, een nieuwe website? – Het is een vraag die wij regelmatig horen. Maar een eenduidig antwoord. die is er helaas niet. De kosten voor een website zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan?
Lever jij zelf het beeldmateriaal aan of zorgen wij hiervoor?
Gaat het om een eenvoudige website of wil je er extra functies en mogelijkheden – zoals een webshop – in verwerken?

Wil je graag een prijsindicatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We luisteren graag naar jouw wensen waarna we een inschatting van de kosten maken.

Wordpress website, Reclamebureau WordPress website

Zelf je website onderhouden

Een tekst aanpassen. Afbeelding wijzigen. Een blog toevoegen. Je doet het allemaal eenvoudig zelf. Bij reclamebureau De Creatievelingen maken we websites die jij zelf kunt beheren. Onze websites komen tot stand met WordPress; een content management systeem waarin je zelf gemakkelijk wijzigingen aanbrengt. Ook kan de website op een later moment eenvoudig worden uitgebreid. Met bijvoorbeeld een webwinkel. Zo groeit niet alleen je bedrijf, maar ook je website met je mee.

Je website laten onderhouden

Het onderhouden van je website is belangrijk. WordPress is erg veilig, maar soms komt het voor dat websites worden gehackt. Doordat men is vergeten om WordPress te updaten óf de plugins bij te werken bijvoorbeeld. Regelmatig je website controleren en plugins bijwerken naar de nieuwste versie is dus een must.

Heb je zelf geen tijd om je website maandelijks te controleren en te onderhouden? Geen paniek. Vanaf 35 euro per maand regelen wij het voor je.

Bij reclamebureau De Creatievelingen maken we een backup van je website en database en controleren een aantal keer per week of je website of plugins die je gebruikt een update nodig hebben. Zo kan je met een gerust hart profiteren van je website. Een prettige gedachte.

Portfolio

Bij reclamebureau De Creatievelingen zijn we gespecialiseerd in het maken van websites. Maar, dat wil jij natuurlijk met eigen ogen zien. Benieuwd naar onze creaties? Bekijk ons online portfolio of kom langs voor een bakje koffie en we laten je kennismaken met de mogelijkheden.

Meer informatie webdesign

Meer te weten komen over het laten wijzigen óf maken van een website? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel via ons contactformulier als telefonisch.

Contactformulier

Menu