Online portfolio

Inspiratie opdoen? Hier een overzicht van verschillende projecten die wij hebben gerealiseerd.

Je website laten onderhouden

Het onderhouden van je website is belangrijk. WordPress is erg veilig, maar soms komt het voor dat websites worden gehackt. Doordat men is vergeten om WordPress te updaten óf de plugins bij te werken bijvoorbeeld. Regelmatig je website controleren en plugins bijwerken naar de nieuwste versie is dus een must.

Heb je zelf geen tijd om je website maandelijks te controleren en te onderhouden? Geen paniek. Vanaf 25 euro per maand regelen wij het voor je.

Bij reclamebureau De Creatievelingen maken we een backup van je website en database en controleren een aantal keer per week of je website of plugins die je gebruikt een update nodig hebben. Zo kan je met een gerust hart profiteren van je website. Een prettige gedachte.

Portfolio

Bij reclamebureau De Creatievelingen zijn we gespecialiseerd in het maken van websites. Maar, dat wil jij natuurlijk met eigen ogen zien. Benieuwd naar onze creaties? Bekijk ons online portfolio of kom langs voor een bakje koffie en we laten je kennismaken met de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE over ONTWERPEN

Zou je graag meer informatie ontvangen over het laten ontwerpen van een logo, brochure, menukaart of iets anders? Stuur geheel vrijblijvend een berichtje via ons contactformulier of neem telefonisch contact op. We vertellen je dan vol enthousiasme meer over de mogelijkheden.

Contactformulier

6 + 14 =

Menu