Brochures en folders laten ontwerpen

Met een brochure verstrek je informatie aan potentiele klanten. Maar hoe trek je de aandacht van jouw doelgroep? En hoe zorg je ervoor dat ze de brochure aandachtig lezen en vervolgens de drang voelen om over te gaan tot actie? Zoals het aanvragen van meer informatie, een offerte of daadwerkelijke afname van jouw dienst of product? Dat is niet eenvoudig. Het creëren van een goede brochure is een vak apart.

Bij reclamebureau De Creatievelingen behoort het tot één van onze specialisaties. Benieuwd naar wat wij in onze mars hebben? Bekijk ons online portfolio en laat je verrassen.

Brochures, flyers en folders

Een brochure, flyer of folder. Drie vormen van schriftelijke communicatie. Alle drie bevatten ze content die de lezer wil informeren. Maar wat is het verschil?

Een brochure is een boekje waarin veel informatie verwerkt kan worden. Voor het afdrukken van een brochure wordt over het algemeen papierwerk van een goede kwaliteit gebruikt. De pagina’s worden ingebonden door middel van lijm of nietjes. Brochures worden vaak op een gerichte wijze uitgedeeld en worden door de ontvanger vaak gelezen en bewaard.

Folders en flyers zijn eenvoudiger. Een flyer is een los papiertje en wordt vaak ingezet als promotiemateriaal voor bijvoorbeeld een aankomend dance-evenement. Een folder is tevens een enkel papiertje, maar dan gevouwen. Folders en flyers hebben niet veel ruimte, waardoor er minder informatie in verwerkt wordt, dan bij een brochure. Ze worden gemakkelijk uitgedeeld – ook aan mensen die niet per se onder de doelgroep vallen – en worden over het algemeen niet lang bewaard door de ontvanger.

Landingspagina's laten ontwerpen, Webdesign Empel

Brochure laten ontwerpen

Of je nu een brochure, flyer of folder wilt laten ontwerpen. Bij reclamebureau De Creatievelingen worden we er razend enthousiast van. Schakel jij ons in, dan gaan we na een kennismakingsgesprek voor je aan de slag. Binnen 3 werkdagen kan jij het eerste concept al verwachten. Is jouw brochure, folder of flyer tot stand gekomen? Wij kunnen deze ook voor je drukken in onze drukkerij. Wel zo handig.

100% tevredenheidsgarantie
Tevreden, dat zijn we bij reclamebureau De Creatievelingen pas als jij dat ook bent.

Meer informatie ‘brochures en folders laten ontwerpen’

Wil je meer weten over het laten ontwerpen van een folder, flyer of brochure? Stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier óf neem telefonisch contact op. We vertellen je graag meer over datgene we voor jou kunnen betekenen.

Contactformulier

Menu